Nederlands

Published on mei 14th, 2019 | by admin

0

Suikerarrangement

Suikerarrangement

Als je op zoek bent naar een leuke dame of heer en je bent bereid om daar wat geld aan uit te geven dan is Suikerarrangement wellicht de goede site voor jou. Opgericht in 2012 loopt Suikerarrangement voorop in de Nederlandse Sugardating markt. Ook als jij een sugar babe bent en juist op zoek bent naar iemand met meer ervaring en geld kunnen wij deze site aanraden

Over Suikerarrangement
Suikerarrangement is een Nederlands datingsite. De site is dus bedoeld voor mensen die naast hun drukke bestaan eens iemand willen verwennen en op zoek zijn naar gezelschap bij het maken van een leuke reis of etentje. Daar staat tegenover dat je als Sugar babe een financiële vergoeding krijgt. De schatting is dat er z’n 1800 leden op de site actief zijn.

Sugar Baby

Op de site kun je een profiel aanmaken en andere profielen bekijken. Er is een chat functie beschikbaar en jen sturen en ontvangen.

Om van meerdere opties gebruik te kunnen maken dien je een abonnement te nemen.

Voor suikerooms en suikertantes
Wanneer je je als suikeroom of –tante inschrijft op de site dan kun je 2 dagen lang gratis gebruik maken van een volledig abonnement voor je beslist of je deze aanschaft.

Geef hier jouw mening over de site!
Ben je lid of heb je in het verleden een abonnement gehad? Wat is je indruk van de site en de mensen die er op zitten. Wij zijn zeer benieuwd naar je ervaringen!

Suikerarrangement admin
Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3


User Rating: 2 (2 votes)


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to Top ↑