Door  Goedkope date in Amsterdam? Zo goedkoop is dat niet – Sugar Dating Vergelijken


Blog

Published on augustus 30th, 2019 | by admin

1

Goedkope date in Amsterdam? Zo goedkoop is dat niet

Door MichaelGepubliceerd door Bron: www.gratisdatingtips.nl

date man vrouw

Als het gaat om een goedkope date, dan is Amsterdam een van de duurste steden ter wereld. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van Deutsche Bank Research. Het onderzoek, genaamd ‘Mapping the World’s Prices 2019′, kijkt naar 56 wereldsteden in 42 landen. Amsterdam was de enige inbegrepen Nederlandse stad.

Goedkope date?

De meningen over wat een goedkope date is verschillen, maar volgens Deutsche Bank Research bestaat dit uit een diner of lunch voor twee in een pub of restaurant, frisdranken, twee filmtickets en een paar biertjes. In Amsterdam kost dit date idee 140 USD volgens het onderzoek, omgerekend zo’n 125 euro.

Met deze prijs voor een ‘goedkope’ date neemt Amsterdam de 7e plek in op de lijst met 56 steden. We weten dat daten in Amsterdam best prijzig kan zijn, maar wist je ook dat het ongeveer even duur is als in New York City, Verenigde Staten?

Vergelijk Datingsites

Niet zo goedkoop als Caïro

Een goedkope date in Amsterdam is meer dan drie keer zo duur als een vergelijkbare date in Caïro, de stad waar een goedkope date écht het goedkoopst is. Maar het is dus wel goedkoper dan in zes andere steden. Een goedkope date is het duurst in Zurich, de stad die op meerdere plekken in het onderzoek een hoge positie inneemt.

Het kan goedkoper

Als je een ander beeld hebt van een ‘goedkope date’ dan de onderzoekers, dan is het goede nieuws dat het niet zo uitgebreid hoeft. Een avondje naar de film is voor de meeste daters al genoeg om elkaar te leren kennen, en dat is volgens het onderzoek niet overdreven duur in Amsterdam. De prijs voor een bioscoopticket in Amsterdam is zelfs goedkoper dan in 16 andere steden ter wereld.

Is een uitgebreid diner voor twee in een Italiaans restaurant meer je datestijl? Ook dan is Amsterdam niet een van de duurste steden, maar goed betaalbaar volgens het onderzoek.


About the AuthorOne Response to Goedkope date in Amsterdam? Zo goedkoop is dat niet

 1. JosephSog says:

  Bounce rate.
  Network traffic to boost ranks and exposure.

  NEW! Now you can choose the Country you want the traffic to come from, as well.

  Supercharge Your SEO And Boost Your Alexa Ranking with 1 Million unique Visitors Traffic sent Within 1 Month. Available only Here. Cheapest Offer On the Internet And Exclusively Available on Monkey Digital

  Read More details about our great offer:
  https://monkeydigital.co/product/network-traffic-offer/

  Thanks and regards
  Mike
  Monkey Digital
  monkeydigital.co@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to Top ↑